Tuesday, January 31, 2023
spot_img

Kahanan Urip

Dening Inkasari Oktaviana

Owah gingsir laku urip iki
Tansah ngoyak pitakon ing ati
Manjing angrem nggubel ing pikir
Tanpa semaya dadi bebenduning dhiri

Mobah mosiking kahanan tansah nyegati
Akeh prastawa kang hangalang alangi
Ngrasuk suksma tan bisa ngusadani
Kepara donya malah ngiwi-iwi sengit

Ngadhepi kahanan kang wis dumadi
Ana dalane ora susah wedi
Mangertia kabeh wis kinemulan pesthi
Sanyatane katentreman bakal bisa nekani

Kalibawang, 20 November 2020

spot_img

TINGGALKAN KOMENTAR

Silakan masukkan komentar anda!
Silakan masukkan nama Anda di sini

- Advertisment -

Tulisan Terbaru

Cinta

0

Janji Proklamasi

1

Pelayatan Agung

0

Ziarah

1

Komentar Terbaru

Sedang Populer

1,166FansLike
68FollowersFollow