Tuesday, January 31, 2023
spot_img

Ngglewang

Ika Zardy Saliha 

Dak jereng salembar-salembar
dak lempiti siji-siji
Ing pendhapa warana kabuka
kaisis nalika ati atis
ana maneka rupa, ana maewu crita

Ana semi sesuluran manis
anitik titik aklowongan tangis
ana kawung, bathike nalika wuyung
mbok menawa iki parang klithik
bakal sengsem kang anglirik
bathik latar pekalongan
nate gawe ati iki trataban

Kabeh bakal dak simpen
jroning lemaren-lemaren ati
Ing senthong kang wiwit krasa kopong
senajanta ana uga was sumelang
yenta bebathikane ati ngglewang ilang
angoncati tresna, kabur kabandhang
kalindhes ombyaking jaman

Pengasih, 8 Agustus 2020

spot_img

3 KOMENTAR

TINGGALKAN KOMENTAR

Silakan masukkan komentar anda!
Silakan masukkan nama Anda di sini

- Advertisment -

Tulisan Terbaru

Cinta

0

Janji Proklamasi

1

Pelayatan Agung

0

Ziarah

1

Komentar Terbaru

Sedang Populer

1,166FansLike
68FollowersFollow