Monday, November 30, 2020
Beranda Puisi dan Lagu Piwulang Wektu

Piwulang Wektu

Dening Inkasari Oktaviana

Urip iku mung mampir ngombe
Crita kang lumaku kepangan wektu
Kasimpen rapet sajroning jembare donya
Dadi kembang pangimpen nalika turu

Dawane urip mung saunjalan ambegan
Bareng babagan crita kang dumadi
Lelakon kang nggegirisi dadi piwulang
Tansah nggawe molak-maliking pangrasa

Aja seneng ndedawa crita
Aja mung bisa nggresula
Dadiya weninge tirta ngreksa kauripan
Bareng mili banyu ing samudra

Kalibawang, 18 Oktober 2020

1 KOMENTAR

TINGGALKAN KOMENTAR

Silakan masukkan komentar anda!
Silakan masukkan nama Anda di sini

- Advertisment -

Tulisan Terbaru

Indonesia Tanah Air Beta

0

Ibuku, Guruku

0

Catatan Seorang Guru

4

Fragmen Pohon dan Rimba

0

Komentar Terbaru

Sedang Populer

Catatan Seorang Guru

Fragmen Pohon dan Rimba

Pendidikan pun Butuh Sentuhan

1,071FansLike
45FollowersFollow