Sunday, February 5, 2023
spot_img
BerandaPuisi dan LaguRiyaya Taun Iki

Riyaya Taun Iki

Dening Ika Zardy Saliha

Sakethok-sakethok tabir gawe getering ati
Tintrim, pageblug angirim pangincim-incim
Ing pojok-pojok dalan wengi datan rembulan
Kahanan kekancan sepi kang drawasi

Pendhapa sepa tanpa sanak kadang aleledhang
Tan ana omong sapejagong
Tan ana wicara aji silaturahmi
Kabeh pasemuan aneng awang-awang
Amung kasawang datan kagrayang
Amung rinungu datan ketemu
Ana rasa sungkawa lan tetesing waspa
Nalika tan ana sungkem nglenggana wayah lan putra

Riyaya pageblug, dudu pagebluging riyaya
Jaya jaya wijayanti tetep jroning ati
Senajan suwara tebir njalari mrebes mili
Pindha rasa iki aneng kunjara wesi

Kulon Progo, 24 Mei 2020

Baca juga:   Sugeng Rawuh Warso Enggal 1442 H
spot_img

TINGGALKAN KOMENTAR

Silakan masukkan komentar anda!
Silakan masukkan nama Anda di sini

- Advertisment -

Tulisan Terbaru

Cinta

0

Janji Proklamasi

1

Pelayatan Agung

0

Ziarah

1

Komentar Terbaru

Sedang Populer

1,166FansLike
68FollowersFollow