Sunday, February 5, 2023
spot_img
BerandaPuisi dan LaguTresna Kalibiru

Tresna Kalibiru

Ika Zardy Saliha

Ing Kalibiru atiku dakeyupake
Sangisoring adhem netramu
Esemmu anggandheng tangan
Mecaki dawaning dalan undhak-undhakan
Siji-siji dakpecaki
Sinawang sewu wit lan grumbul gegodhongan
Angusadani jeroning rasa kapang
Rinasa urip iki ora amung satlereman

Pedhut angadhang laku ing Kalibiru
Aja nganti aku lan sliramu
Kelangan tapak jantraning laku
Jalaran ing oyot lan wit-witan iku
Wis dakcathetake lakon lan paseksenku
Menawa antarane aku lan sliramu
Datan bakal rubuh kabandhang wektu

Kokap, 11 Mei 2020

spot_img

4 KOMENTAR

TINGGALKAN KOMENTAR

Silakan masukkan komentar anda!
Silakan masukkan nama Anda di sini

- Advertisment -

Tulisan Terbaru

Cinta

0

Janji Proklamasi

1

Pelayatan Agung

0

Ziarah

1

Komentar Terbaru

Sedang Populer

1,166FansLike
68FollowersFollow