Monday, November 30, 2020

Udan Sore

Dening Ika Zardy Saliha

Apa langit isih ana srengenge
ing suwaliking udan sore
nalika kekesing grimis analusup
ing selaning ati rengka
geneya panasmu tan kuwawa anundhung
mendhung kang angendanu
ing purwaning wektu

Apa isih ana kerliping cahya
ing telenging ati nelangsa
nalika mripat kasatan waspa
andulu lakuning wektu
geneya cahyamu tan kuwawa amadhangi
lakuning wektu
ing satengahing lelakon

Apa isih ana srengenge
ing purnaning udan sore
kang bakal amadhangi jagadku?

Pengasih, 3 Oktober 2020

3 KOMENTAR

TINGGALKAN KOMENTAR

Silakan masukkan komentar anda!
Silakan masukkan nama Anda di sini

- Advertisment -

Tulisan Terbaru

Indonesia Tanah Air Beta

0

Ibuku, Guruku

0

Catatan Seorang Guru

4

Fragmen Pohon dan Rimba

0

Komentar Terbaru

Sedang Populer

Catatan Seorang Guru

Fragmen Pohon dan Rimba

Pendidikan pun Butuh Sentuhan

1,071FansLike
45FollowersFollow